Han blir division 2-klubbens nya tränare: ”Vi är överlyckliga”

0

Den nystartade föreningen Ektorp Futsal-Klubb fortsätter att skapa eko runt om i Sverige. Förra fredagen spelade de en träningsmatch mot SFL-klubben Hammarby IF, som de vann. Innan dess hade SFL-profiler som Ignatius Malki och Haris Sijaric anslutit sig till Norrköpingsklubben.

Nu har ännu en meriterad värvning presenterats, nämligen Dražen Novoselac som blir huvudtränare för Ektorp.

– Vi är överlyckliga över att ha fått Dražen som tränare till klubben! Vi känner honom sedan tidigare och vet redan vad han går för. Jag är övertygad om att han, med all sin erfarenhet, kommer tillföra mycket taktiskt – både offensivt och defensivt”, säger han till Ektorps hemsida, och fortsätter:

– Han har en vinnande mentalitet som smittade av sig redan efter första träffen. Han är inte bara oerhört kunnig utan också en fantastisk person.”

Novoselac värvades till Norrköping FK inför förra säsongen och han hann under sejouren i klubben göra fyra mål i SFL. Han har också en gedigen erfarenhet från Uefa Futsal Cup och bosniska landslaget.

Novoselac förklarar sitt klubbval:

– Jag behövde inte fundera så länge när jag fick förfrågan från Ektorp Futsal-Klubb om jag ville bli tränare för deras a-lag, säger han och lyfter fram kamratskapet i föreningen:

– Att killarna i laget är bra kompisar ger en väldigt bra grund för vårt lagarbete. Det, i kombination med den höga kvalitet som finns, är något som möjliggör för framtida goda resultat.

SE ÄVEN: Senaste avsnittet av Studio FM