KLART: Förre landslagsspelaren går till Nacka Juniors

0
Peiman Pahlevan Afshari. Foto: Olof Bergqvist

I mitten av september slogs det ned som en bomb när det stod klart att Stefan Ostojic bytte Falcao FC mot Nacka Juniors FF. Nu levererar Nacka en ny bomb, och det står nu klart att Peiman Pahlevan väljer den blåa tröjan i vinter.

Pahlevan har de senaste två säsongerna tillhört Hammarby IF som han tog upp i SFL, och innan dess representerade han Falcao FC. Han har också gjort sex landskamper under perioden 2013-2014.

I Nacka-lägret är det stor glädje och Nacka-tränaren Eldin Kozica kommenterar nyförvärvet:

– Med Peiman i laget så får vi in en all-around spelare som kan användas på flera olika positioner. Peiman är otroligt skicklig med bollen och har ett väldigt fint rörelsemönster. Det är även en spelare som spelat futsal i många år och har en hel del rutin som kommer komma oss till nytta. Likt Stefan så hoppas jag att miljöbytet blir en nytändning för honom.

LÄS ÄVEN: IFK Uddevalla föll tungt i Main Round