Grönborg klar för Nacka Juniors

Ganska nyligen blev det klart att Visal Zekria kritat på för Nacka Juniors FF. Detta innebar att han blir den tredje Zekria i truppen efter Mosader och Mosaddiq Zekria.

Nu har nästa spelare knutits upp och denna gång har man fått in franskfödde Antoine Grönborg. Han har tidigare tillhört Saint-Ètiennes fotbollsakademi.

Han tränade redan med Nacka under föregående säsong men i och med hans sena ankomst så blev det inget kontrakt. Utomhus huserar han i division 2 med Sundbybergs IK.

Nackas sportchef Ahmed Barzangi kommenterar tillskottet på Nackas hemsida.

– Antoine har varit och nosat på spel i Nacka Juniors tidigare med provträningar under föregående säsong. I år ville han ge ett helhjärtat försök till futsalen och ansluta till den trupp som han känner många spelare i. På så vis har det varit en kort inkörningssträcka för honom att komma in i gruppen.

– Han har på den korta tiden under försäsongen visat att han besitter en fin vänsterfot och styrka i duellspelet, en viktig egenskap i en trupp som har sin tyngd på den konstruktiva sidan. Med rätt vägledning av tränare och medspelare finns förutsättningarna för Antoine att växa till en viktig kugge i Nacka Juniors under säsongen.

LÄS ÄVEN: Landslagsmeriterad spelare aktuell för IFK Göteborg

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img