Tvåmålsskytten efter premiärsegern: ”Det här var skönt”

Under lördagen inledde Hammarby IF sin SFL-säsong med en bortamatch mot KFUM Linköping, och de kunde inte ha fått en bättre start på säsongen. Siffrorna tillskrevs 5-0 efter bland annat två mål av Sebastian Holmqvist.

– Vi hade stor respekt inför den här matchen och kommer hit taggade till 100 procent. Vi går in och gör en extremt bra match för att vara premiär. Inga nerver alls utan vi följer matchplanen helt och hållet, säger tvåmålsskytten som också hyllar försvarsspelet:

LÄS ÄVEN: Hellberg frälste Nacka i premiärmatchen

– Vi var disciplinerande försvarsmässigt och släpper inte till mycket chanser förutom första fem minuterna. Sen har vi ett bra spel som gör att vi gör mål och vi kommer att göra mål i varje match så det känns bra.

Vad tar ni med er från matchen?

– Tre poäng och en bra känsla i laget.

Någon som du vill lyfta fram från matchen? Dig själv kanske? 

– Jag är nöjd med mig själv. Jag gör två mål och har precis kommit in i futsalsäsongen från fotbollen så jag känner att det här var väldigt skönt. Hela laget gör en bra match, avslutar en glad Holmqvist.

LÄS ÄVEN: Svedberg matchhjälte i premiären mot Torslanda

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img