Legiec efter segern mot Norrköping: ”Vi började segt”

Under lördagen tog IFK Uddevalla emot Norrköping FK hemma i Agnebergshallen. Denna match som började knackigt för Uddevalla skulle sedan bli en rejäl seger där de visade skillnaden mellan toppen och botten i SFL-tabellen.

En av Uddevallas flera målskyttar var nyckelspelaren Kristian Legiec som är nöjd med segern, men inte med inledningen av matchen.

– Vi ska vinna denna match. Vi började redan under uppvärmingen segt, och det märke man i början av matchen. Efter fem-tio minuter sätter vi igång och då är vi det bättre laget, sen rinner siffrorna iväg, säger han till Futsalmagasinet en stund efter slutsignal.

LÄS OCKSÅ: Galen avslutning när Örebro tog tre poäng mot Torslanda

Han medger att landslagsuppehållet påverkade lite där vissa spelare inte har spelat match på ett tag medan andra har haft en intensiv period med landslaget.

– Vi har haft en tuff vecka framför oss och vi har haft två vilodagar, tränat igår och sedan ställt om till match. Jag tycker att vi gör det bra till slut.

Legiec svarade med två mål i matchen vilket innebär att hans målform med mål i fyra raka matcher håller i sig, SFL och landslaget inräknat.

– Det är skönt. Det är alltid kul att göra mål men det viktigaste är att vinna. Nu ser vi fram emot nästa match mot Borås AIK.

LÄS ÄVEN: ÖSK med ny seger – hakar på i toppen

Vad kan publiken förvänta sig av den matchen?

– Det blir en tuffare match. Det kan vi ställa in oss på. De slog IFK Göteborg med 7–2 så de kommer hit med ett självförtroende och ska försöka förstöra för oss. Om vi spelar på topp så ska vi vinna matchen och det ska vi göra.

Något avslutade ord?

– Alla gör sitt yttersta och kul för juniorerna att de får komma in och visa sig, avslutar han.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img