Succéförvärvet Ashtari fortsätter leverera: ”Vi är inte mätta”

Nacka Juniors Futsal fortsätter att vinna. Den femte segern på lika många försök bärgades under söndagskvällen hemma mot IFK Göteborg Futsal.

I den förra omgången när Nacka körde över Djurgården klev doldisen Arsalan Ashtari fram och stod för ett hattrick. Mot Blåvitt kom ett nytt mål för pivoten som ännu inte gjort en handfull SFL-matcher.

– Riktigt skönt faktiskt. Tre segrar på åtta dagar visar verkligen hur starka vi är som lag, säger han till Futsalmagasinet och fortsätter:

– Vi gjorde inte vår bästa match men vi gör det vi ska göra och krigar för varandra. Offensiven funkar inte riktigt, utan det kunde lika gärna slutat 10–2, men i defensiven krigar vi hela matchen och det ger resultat. Så länge man inte släpper in mål förlorar man inte matcher. Idag släppte vi två och gjorde tre.

LÄS OCKSÅ: Strängnäs vände och vann mot Djurgården

Blåvitt tog ledningen i söndagens match, men kort därpå kunde Ashtari kvittera och det blev starten på Nackas vändning.

– Jag är ganska ny i futsalspelet, gjorde väl min tredje match idag. Men skönt att komma med i målprotokollet och hjälpa laget. Jag har fått bra coachning från Eldin Kozica och grabbarna i laget med vad som är rätt och vad jag ska tänka på.

Hur trivs du i SFL och Nacka Juniors?

– Det är jättekul. Jag är uppvuxen i Nacka och det här är sköna grabbar som man känner sedan tidigare. Kul att vara här.

Hur ska ni bygga vidare? Är det lätt att bli för kaxiga när man bara vinner?

– Det är lätt att tro att man blir det efter två-tre segrar också, men nu har vi visat att vi kunde fortsätta vinna och ta fem raka och speciellt tre raka på kort tid. Så det är bara att fortsätta kriga. Vi är inte mätta.

Arsalan Ashtari är alltså ett namn ett lägga på minnet. 

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img