Ny förlust för Blåvitt: ”Saknar det lilla extra flytet”

Sex omgångar har nu avverkats för den förre tungviktaren IFK Göteborg Futsal, och ännu har inte första segern kommit. Ett enda poäng har man plockat så här långt, och det kom i hemmapremiären mot Skoftebyn. Det gör att man för tillfället är tabelljumbo.

Under söndagen kom en ny förlust, och den här gången mot topplaget Örebro FC. Men precis som mot ett annat topplag, Nacka Juniors, var det med uddamålet efter en bra prestation.

– Det kändes ändå som att vi har kontroll på spelet, och kanske framför allt i början, och vi spelar bra. Men återigen kommer det en skitpass, kontring emot oss och mål bakåt och så direkt uppförsbacke mentalt, sa Blåvitts tränare Mattias Rölling-Hallongren på presskonferensen efter matchen.

LÄS OCKSÅ: Nacka-tränaren besviken efter första förlusten

Totalt sett tycker Rölling-Hallongren att hans manskap står för en stabil insats, och att poäng inte hade varit orättvist.

– Vi borde fått med oss ett resultat i mina Blåvitt-ögon i alla fall. Så det känns jäkligt surt.

LÄS ÄVEN: Norrköping tog efterlängtad seger efter spelarens FEM mål

I nästa omgång ställs laget mot Djurgården, som i den här omgången kryssade mot ÖSK Futsal. Kanske kommer det en efterlängtad blåvit seger då.

– Vi är med i matchen. Vi styr spelet många gånger, skapar lägen och är nära att ta poäng. Vi gör mycket bra, och det får vi ta med oss. Tyvärr saknar vi en än gång det där lilla extra flytet, säger Rölling-Hallongren och lägger till:

– Sedan är det också en självförtroendefråga. Man måste våga ta skott när man kommer till läge och våga göra det lilla extra. Det självförtroendet har vi inte just nu efter de här förlusterna.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img