Mästarna väntar för Halmstad: ”En tuff uppgift”

Förra helgen spelades det dubbla omgångar i SFL, och likaså för Halmstads BK som fick en bitter start på den helgen när Norrköping FK vann med 8-2.

Dagen efter mötte man Nacka Juniors FF som vid tillfället ledde serien, och därför var det kanske extra överraskande att nykomlingen tog sin första seger någonsin i högstaligan just då.

– Det var två ytterligheter i matcher förra helgen. Vi gör långt ifrån en bra prestation mot Norrköping, men det var riktigt starkt av killarna att samla ihop sig till söndagens match där vi följer matchplanen till hundra procent och gör ett otroligt jobb för varandra. Det blir den matchen vi tar med oss; om vi gör jobbet tillsammans, är disciplinerade och har tålamod så kan vi slå alla lag i serien, är tränaren Per Lunnebjers ord när han summerar helgen till klubbens hemsida.

LÄS OCKSÅ: Skyttekungen tillbaka i SFL: ”Nivån var för dålig”

Nu är det alltså dags för att möta ett nytt topplag och denna gång står de regerande mätarna IFK Uddevalla för motståndet.

– Att Uddevalla förlorade senast tror jag inte påverkar så mycket. De förlorade mot ett annat topplag. Uddevalla är ett av Sveriges bästa lag och det kommer självklart bli en tuff uppgift för oss. Men vi visade mot Nacka att vi har kapaciteten att slå alla lag så vi går för vinst.

Avspark är klockan 15.15 och matchen sänds på Eurosport 1 eller via Eurosport player.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img