Futsaloraklet: I lejonets kula finns nio liv

0

Ni vet väl om att lejon är ett kattdjur? Linköpings stadsvapen har ett lejon i sig och KFUM Linköping har nio liv.

LÄS OCKSÅ: Linköping skrällvann mot Nacka

Jag vet i ärlighetens namn inte vilket år i ordningen jag och många andra dömt ut laget! Nu har man tagit fyra poäng av sex möjliga mot ÖFC och Nacka. Det ska inte gå. Laget har knappt spelare och jag hade tänkt blogga om dess existens som futsalförening.

Men nu verkar laget överleva ännu en gång och förhoppningsvis under hela SFL-säsongen ut, även om jag fortsättningsvis har svårt att se laget hänga kvar. Men vem vet, laget är ju tydligen en katt med nio liv.

Nacka Juniors tippade jag som guldkandidat och de kommer garanterat vara ett topplag. Men noll poäng borta mot Linköping och Halmstad räcker inte om man vill ta guld. Laget har uppenbart stora problem mot tajta boxar.

Att ÖSK blev nästa krislag efter Blåvitt och Norrköping som båda verkar ha rest sig. Det ser mer ut som en tråkig följetong och vad händer om det som inte får hända händer för ÖSK?

Hur som helst: Denna serie är succé.

Vi hörs! 

Futsaloraklet