Tränaren kritisk efter storförlusten: ”Ger upp och gnäller”

IFK Uddevalla Futsal hade inte en trivsam lördag i den svenska huvudstaden. Mötet med Hammarby IF slutade med en storförlust, 1–6, och efter matchen var lagets huvudtränare Hector Maravilla kritisk.

– Det här är ett utropstecken för grabbarna att vi måste jobba hårdare. Vi gav upp och slutade spela. Istället gnällde vi på varandra och var negativa. Trots att vi ligger under måste vi fortsätta att vara positiva. Men vi får lära oss av situationen, säger han till Bohusläningen

Det här var klubbens största förlust i SFL sedan Blåvitt besegrade dem med 6–0 för nästan exakt fyra år sedan.

LÄS OCKSÅ: Hammarby nöjda: ”Vi hade gjort vår hemläxa”

Under söndagen får laget chans till revansch. Då väntar Skoftebyn, som under lördagen besegrade Blåvitt efter ett sent avgörande, hemma i Agnebergshallen. Ett derby, i SFL-termer.

– Derbyt kommer att bli tufft. Speciellt mentalt. Vi måste ställa om från dagens förlust. Vi får inte älta den här matchen nu. Den får vi analysera till veckan istället. Om vi gräver ner oss i dag kommer vi att få det svårt imorgon. Skoftebyn ser säkert sin chans nu och det blir en match mellan två topplag. Vi är glada över att vi får chansen att revanschera oss direkt.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img