Storförlust för P19-landslaget i första matchen

0
Foto: David Gerd

Sverige fick en tung inledning på Preliminary Round i EM-kvalet i San Marino. Första matchen mot Cypern slutade med förlust, hela 1-6 blev det.

Sverige inledde bra och gjorde 1-0 efter dryga minuten genom Denis Milovanovic. Glädjen varade dock inte länge , när klockan stod på 2:33 hade Cypern kvitterat. 1-3 i paus och Sverige kom aldrig riktigt nära.

Andra halvlek började på liknande sätt. Cypern spelade kvickt och när Alexis Tsitsos satte 1-4 i början av andra halvlek kändes matchen avgjord. Sverige försökte men lyckades inte få in något fler mål, matchen slutade till slut 1-6.

Sverige har chans till revansch redan imorgon när laget möter Kosovo klockan 16:00. På fredag 18:30 ställs laget mot hemmanationen San Marino.