CL-klubben bekräftar: Förhandlingarna med Zhubi avslutade

Petrit Zhubi förhandlade med den makedonska klubben KMF Shkupi 1927 om att spela Champions League i slutet av augusti. Förhandlingar som nu avslutats.

Futsalmagasinet kunde nyligen avslöja att KMF Shkupi 1927 var ute efter Petrit Zhubi, som för inte alls längesedan blev klar för IFK Göteborg Futsal. De ville få ned honom under augusti månad för att spela med laget under Champions League-kvalet i slutet av månaden.

Men förhandlingarna har avslutats. Det bekräftar klubben för Futsalmagasinet.

– Petrit Zhubi är en superbra spelare och vi hade kontakt med honom. Det var bara några smådetaljer som skilde oss åt för att den här övergången skulle ske, säger klubbens talesman Besnik Shabani.

Anledningen till att det inte blev något berodde enligt Shabani på den finansiella biten.

– Hindret var de ekonomiska kraven, säger han.

Uppgifter till Futsalmagasinet sa även att klubben skulle varit på jakt efter ytterligare ett par svenska landslagsspelare, men det dementeras av Shabani. Istället har klubben värvat in fyra spelare från sitt eget landslag, och det är Erkan Seferi, Ferid Agushi, Aleksandar Gligorov och Dragan Petrovic.

– Vi har värvat de här fyra spelarna och nu tror vi att vi har stängt dörren för fler värvningar till Champions League, avslutar han.

Petrit Zhubi bekräftar även han för Futsalmagasinet att det inte blir något.

– Det gick inte att lösa den ekonomiska biten och dessutom kunde jag inte ledigt från jobbet så länge, säger han och tillägger:

– Tråkigt att det inte gick. Jag ville verkligen åka, men det måste vara värt det ekonomiskt och att allt klickar med arbete och så här hemma när man ska vara borta så länge.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img