Landslagsspelare skjuten till döds

0
Foto: Tuur Tisseghem

Futsalmagasinet sänder ut sina kondoleanser till de påverkade av den omskakande incidenten inom brasiliansk futsal. Spelaren Douglas Nunes har skjutits till döds – kort inpå en semifinalförlust i brasilianska cupen. Det rapporterar Sportbladet.

Det var under natten mot måndag som det tragiska inträffade. Den brasilianska futsalspelaren Douglas Nunes hade bara timmar tidigare förlorat semifinalen i brasilianska cupen med sitt klubblag Corinthians. Efter förlusten begav sig han och ett gäng lagkamrater till en nattklubb i den brasilianska staden Erechim.

Nunes, med landskamper för Brasilien på kontot, sågs argumentera livligt i lokalen innan han lämnade med sina lagkamrater. Utanför klubben möttes de av en bil därifrån skott avlossades mot spelarna.

Nunes uppges vara den enda som träffats och hans liv gick inte att rädda. Douglas Nunes blev 27 år gammal och futsalvärlden har sorg.

”Styrka till familj och vänner under denna svåra tid”, skriver Corinthians på sin officiella Twitter. Som en följd av det tragiska händelseförloppet har det brasilianska futsalförbundet beslutat sig för att skjuta upp den efterföljande cupfinalen.

Finalen mellan Atlantico och ACBF kommer att spelas under natten till onsdag.