En helg matad av sport – hitta de bästa oddsen

0

Det är återigen fredag. Är det kanske veckans allra bästa dag? Troligtvis är det så. Man väntar in den så härliga känslan när man lämnar jobbet och inser att det nu väntar två helt lediga dagar där man kan ligga hemma i soffan framför en massa sport på TV:n.

För det är just en helg fylld av sport. I fotbollens värld drar nu de största europeiska ligorna igång, även om Premier League nu varit igång en veckan. Bland annat drar La Liga igång där svenske Alexander Isak ser ut att starta i lördagens premiärmatch.

Utöver en stor mängd härliga fotbollsmatcher liras det tennis, golf, handboll och mycket mer.

Du hittar alltid allt, och då menar vi verkligen allt, hos Coolbet. Har du inte laddat ned deras app råder vi dig att göra det idag. Annars besöker du dem på www.coolbet.com och så surfar du runt i deras enorma oddsvärld.

Spela på helgens sport här!

Psst! Nu är det inte långt kvar tills dess att futsalens Champions League drar igång. Under sista veckan i augusti är det dags för Preliminary round, och därmed en mängd väldigt intressanta möten.