Christopher Solberg ny expert i Studio FM

Vi har den stora glädjen att meddela att den förre IFK Göteborg- och landslagsmålvakten Christopher Solberg kliver in i Futsalmagasinets studio och expertrollen i årets säsong av Studio FM. Det första avsnittet släpps nu på fredag.

Christopher Solberg är en av få som nått 50 landskamper för det svenska herrlandslaget. Dessutom har han länge varit en del av IFK Göteborg Futsal (tidigare Göteborg FC) som skördat många framgångar genom åren. Bland annat tre SM-guld.

I slutet av förra årets säsong meddelade målvakten att det var hans sista, och han tackades av i hemmamötet med Borås AIK. En match han dessutom, likt många gånger tidigare, lämnade som målskytt.

LÄS MER: Solberg avslutar karriären: ”Varit en osannolik resa”

Nu är det dags att skriva ett nytt kapitel för futsalfantasten Solberg. Han är nämligen klar som expert i Studio FM kommande säsong.

– Det känns väldigt kul nu när man är en föredetting på planen att få kliva in och arbeta runtom sporten. Att fortsätta hjälpa till med att få sporten att växa, säger Solberg.

Det första avsnittet, som precis som tidigare leds av David Gerd, har redan spelats in och släpps nu på fredag.

Hur är du som expert? Vad kan folk förvänta sig?

– Jag är lite av varje. Jag kommer vara väldigt objektiv i mina åsikter, och sedan är det dessutom lättare att gå in på detalj i många aspekter med futsalen när man själv har spelat. Man kan se sådant som kanske inte en vanlig åskådare ser.

Hur var det att spela in avsnitt 1?

– Väldigt roligt. Det var lite svårt i och med att gästen den här gången fanns med på länk. Det var lite svårare med samspelet då, men blir lättare när gästen finns på plats i soffan bredvid mig. Men väldigt roligt. Futsal är något jag brinner för och det är alltid kul att djupdyka i ämnen man kanske inte tar upp annars.

Precis som i fjol kommer vi under säsongen att bjuda på totalt nio avsnitt. Vem som är vår gäst i det första avsnittet kommer vi snart att gå ut med. Lägg nu datumet på minnet. Fredag 23/8 släpps säsongens första avsnitt – och det vill ni inte missa!

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img