Matched Betting Guide

0
Foto: Toni Cuenca

Oddsmatcher erbjuder dig allt du behöver för att börja med matched betting. I deras matched betting guide går de i sex steg igenom metoden på ett enkelt och pedagogiskt sätt som gör att du direkt kan börja med metoden. Matched betting går ut på att minimera risken som annars är förknippad med betting genom att man utnyttjar bonusar som spelbolag ger ut och spelar på alla utgångar av en match.

Du har säkert inte lyckats undvika all spelreklam som man hör i tv och radio och ser på nätet. Vanligast är att spelbolagen lockar sina kunder med välkomstbonusar för att på så sätt få nya kunder till att registrera sig och sätta in pengar. En välkomstbonus kan vara utformad på olika sätt och den vanligaste är en insättningsbonus. Du hittar också alla oddsbonusar hos Oddsmatcher som du kan utnyttja när du använder dig av matched betting, enbart bonusar från spelbolag med svensk licens dessutom.

En insättningsbonus innebär att spelbolaget matchar ditt insatta belopp upp till en viss summa, till exempel kan spelbolaget ge dig 100% upp till 1.000 kr vilket innebär att du får 1.000 kr när du sätter in 1.000 kr, som en bonus. När du tar emot en bonus så blir dina insatta pengar och bonuspengarna låsta vilket gör att du inte kan ta ut några pengar. Först måste du placera ett visst antal spel för att omsätta dina pengar och för att pengarna ska gå att ta ut. Men det vanligaste är istället att man förlorar både sina insatta pengar tillsammans med sina bonuspengar. Men det finns ett sätt att överlista spelbolagen! För med hjälp av en spelbörs, som till exempel Betfair, kan vi spela på alla utgångar i en match och uppfylla omsättningskravet och på så sätt göra en vinst!

Vi tar ett exempel: Vi säger att Sverige spelar mot Brasilien i fotboll. Hos spelbolaget, där du tog emot en bonus, spelar du på att Sverige ska vinna matchen. På spelbörsen spelar du på att Sverige INTE ska vinna matchen. På spelbörsen spelar du alltså mot att Sverige ska vinna, vilket gör att du på spelbörsen vinner om matchen slutar oavgjort eller om Brasilien vinner. Du har på så sätt täckt alla utgångarna av matchen och oavsett hur matchen slutar kommer du att vinna ditt spel på en av sidorna. Om du vinner på spelbolaget där du har din bonus fortsätter du på samma sätt tills dina pengar är omsatta. Om du däremot vinner på spelbörsen så har du spelat över dina pengar till spelbörsen och du kan ta ut dina vinster direkt!

Vad behöver man då för att börja?För att komma igång med matched betting behöver du först lära dig hur metoden fungerar, vilket vår matched betting guide hjälper dig med. För att sedan hitta de matcher du ska spela på, där oddsen är till din fördel, behöver du ett verktyg. Detta hjälper vi också våra kunder med, vi erbjuder till och med få en Skype-lektion, helt gratis! Sen är det bara att välja bland alla oddsbonusar vi presenterar och börja vinna över spelbolagen! 

Så besök Oddsmatcher och vänd oddsen till din fördel med hjälp av matched betting!