AFC:s sportchef: ”Vi är vana att jobba i motvind”

0
Foto: Tommy LS Photography

AFC Eskilstuna ser fram emot lördagens möte med IFK Göteborg hemma i Stiga Sports Arena. AFC Futsal kommer från en vinst mot IFK Uddevalla i senaste omgången. Futsalmagasinet pratade med sportchef Jiad Hassi om hans tankar kring läget just nu.


 – Vi kommer från en fantastiskt bra insats senast mot Uddevalla och det ger oss självklart självförtroende att gå in i en match som denna. IFK Göteborg är ett topplag och är ett av de lag som tippas vinna SM-guld. Tittar vi på senaste matchen borta så borde vi ha fått med oss ett bättre resultat. Vi kommer gå för tre poäng, men då måste allt sitta också!


AFC har inför slutspurten av SFL förstärkt laget med bland andra Mohamed Ayari från Nacka Juniors och även Omar Gashi. Gashi som debuterade mot IFK Uddevalla gjorde även sitt första mål för AFC förra helgen. 

– Det är två tekniska spelare som vi fått in och är bolltrygga, de passar in bra i gruppen vi har idag. Båda kommer vara viktiga pusselbitar för oss inför ett eventuellt slutspel, säger Jiad Hassi till Futsalmagasinet.

Odds: AFC-IFK Gbg
1: 2.00 X: 5.40 2: 2.25
Spela på matchen här!
*Annons i samarbete med Coolbet*


AFC Futsal var tippade att hamna långt ned i SFL, men har överraskat många och är med i toppstriden i SFL. Något som sportchefen Jiad Hassi tycker varit en morot för AFC.


– Det har bara motiverat oss när vi fick reda på det, vi är vana att jobba i motvind. Det var ingen chock att höra att vi blev tippade att komma sist. Från att vi har startat klubben har vi alltid jobbat i uppförsbacke, så vi är rätt så vana vid detta, avslutar Jiad Hassi. 

Matchen mot IFK Göteborg spelas på lördag 17:30 på Stiga Sports Arena.