Lista: Här är spelarna som stoppas från spel i SFL

Som Futsalmagasinet skrev i måndags så stoppar Umeå FC sina spelare från att spela för SFL-klubben Täfteå IK. Nu vet vi vilka spelare som drabbas av Umeås beslut.

– Vi hade en träff med dem i tisdags och ska försöka ta upp detta på styrelsenivå. Vi köper inte deras beslut. I nuläget är det tre spelare som är aktuella, men ett par till kan bli drabbade då detta beslut även gäller för akademispelarna i Umeå, berättar Täfteås tränare Henrik Bergdahl för Futsalmagasinet.se

De tre spelare som är avstängda för spel i SFL, av Umeå FC är:

  • Felix Marklund
  • Fredrik Wennebro
  • Måns Sundström

 

Det är olyckligt för alla. Förhoppningsvis kan vi komma överens. Den tränaren som gjorde dessa uttalanden fick sparken samma som, så vem vet, det kanske kan bli en bra lösning ändå, säger tränaren, som har som mål att säkra nytt kontrakt med Täfteå denna säsong.

Täfteås andra tränare, Magnus Lönnberg, är inte lika optimistisk:

Det finns fortfarande en sportgrupp som bestämmer rätt mycket i den klubben och idag blev det klart med André Jeglertz som ny tränare. Vi räknar helt enkelt inte med några spelare från Umeå FC till denna säsong. 

LÄS ÄVEN: Höjdpunkter från IFK Göteborgs mardrömsmatch 

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img