Haglund om säsongen: ”Knackigt”

Tobias utgör tillsammans med brorsan Andréas den ökända duon Haglund som sällan är roliga att möta i Torslandahallen. Tobias, som är den äldre av dem, har hunnit bli 32 år och spenderade sista seriematchen mot Borås i sekretariatet.

Firma Haglund & Haglund stod för tio av de 54 målen Torslanda gjorde under säsongen samt lugn och erfarenhet.

Trots att Tobias kanske inte är lika ung som Edward Holmén eller Isak Larsve verkar det som att vi får se honom på futsalplanen även nästa år.

Futsalmagasinets Tobias BW Granberg fångade upp namne Haglund efter matchen mot Borås för att höra läget lite.

Vad har du att säga om säsongen som gått?

– Ja, vad skall man säga. Den har väl varit ganska knackig ändå får man säga. Vi hade väl ambitioner att ligga i toppen inför säsongen. Vi har haft problem med mycket skador, fotboll som många prioriterar och vissa klubbar som inte släpper våra spelare. Det påverkar lite, men nu när säsongen summeras så känns det ändå skönt att vi ändå är kvar. Vi kan bygga vidare till nästa säsong, det blir intressant och bra för vår del.

Sekretariattjänst för dig mot Borås, det är inte något du skall fortsätta med, utan det blir futsal för dig även i framtiden?

– Jag hoppas det, jag får väl rycka in lite när det är föreningen behöver. Man får ställa upp. Nästa säsong fortsätter jag spela givetvis.

Ett lugnande besked för alla Torslandafans alltså.

LÄS ÄVEN: Petter Florentin efter vinsten mot Torslanda

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img