KLART: Succétränaren förlänger med Bajen

0

Hammarby gick upp i SFL Norra efter en hård batalj mot Söder Futsal. Storklubben har under säsongen lockat många supportrar och stort intresse, mycket tack vare bra arrangemang. Att ha ett par gamla ”bajenlegendarer” i laget, tillsammans med rutinerade futsalspelare från Falcao verkar ha varit en lyckad mix.

Michel Basberber har setts många gånger på planen, men har också varit tränare för laget. Futsalmagasinet kan nu avslöja att succétränaren är klar för ytterligare en säsong i Hammarby. För tillfället skall även en assisterande tränare rekryteras.

Michel Basberber om att fortsätta som tränare i Hammarby:

– Jag är extremt stolt att få träna Hammarby ytterligare ett år. Att få vara del av en av de största klubbarna i Sverige är riktigt kul. Extra kul med Sveriges bästa fans som lyfter laget varje match. Nu vet vi vad truppen kan och vad vi behöver förbättra inför SFL. Jag kommer själv inte spela utan fokusera på att coacha grabbarna.

– Skulle det vara kris med 10 skador ligger alltid skorna i väskan, säger en skämtsam Michel Basberber.

Det blir intressant att se hur Hammarby kommer att klara sig i klubbens första säsong i SFL. En sak är säker, det blir en hel del derbyn med Nacka, Falcao och Djurgården i serien.

LÄS ÄVEN: Utan bra hallar kommer inte sporten att överleva