KLART: Fortsatt förtroende för Persson

0

GAIS var det enda laget i Division 1 som kvalificerade sig till SFL Södra, efter att man bekvämt besegrat Fågelfors. Vändan utanför SFL blev alltså bara ett år och nu är man bara mer beslutsamma om att stanna kvar. En faktor som spelarna påpekade efter slutsignalen mot Fågelfors, när SFL-platsen var säkrad, var just Perssons intåg i laget.

Ett intåg som nu fortsätter nästa säsong när han, tillsammans med sitt GAIS, går in i SFL Södra som debutanter till tonerna av Håkan Hellströms ”Gårdakvarnar och skit”. Persson får nämligen fortsatt förtroende att leda ”makrillarna”.

Patrik Persson i en kommentar till Futsalmagasinet:

– Jag ser ljust på framtiden och tror detta blir ett nyckelår för svensk futsal. Därför blir det extra intressant att vara med i händelsernas centrum. Jag är glad över att GAIS visar mig fortsatt förtroende och tror vi kan åstadkomma mycket.

– Vi hoppas att kunna ge den ständigt ökande GAIS-publiken flera segrar nästa år. Vi förbereder inför säsongen och ser över spelartrupp samt organisation. Redan nu har vi gjort klart med sex spelare som kommer provträna med oss. Vi släpper namnen längre fram.

Ytterligare ett besked som är positivt för Persson är att ordförande Patrik Falk, som också är spelare i truppen, kliver av sitt uppdrag för att satsa helhjärtat på sin spelarkarriär. Ersätter gör Per-Åke Sandström.

LÄS ÄVEN: Torslanda gör klart med fyra spelare