RYKTE: Åter en förbjuden övergång

0

Örebro har gjort sig känt för topplagen Örebro SK och Örebro FC i Futsalsverige. Vi har redan sett ett flertalet ”förbjudna övergångar” mellan de båda, bland annat Anel Coralic, Senad Berisha och Leif Järnqvist.

Nu verkar det som att en till sådan övergång är på g. David de Fataki värvades förra året som sportchef till Örebro SK, ett samarbete som nu är slut. Det verkar dock som att Fataki inte får stå utan klubb länge, då Örebro FC skall vara intresserade av hans tjänster.

De Fataki skall få fria tyglar och är redan ute på jakt efter diverse spelare till nästa säsong.

Han kommenterar ryktet nedan:

– Alltid trevligt med lite rykten nu under Silly Season. ÖFC är en fantastisk klubb, en klubb som slåss med de bästa. Det är alltid trevligt att kopplas ihop med en sådan klubb. Det betyder väl att jag gjorde ett bra jobb i ÖSK året innan. Men precis som alla andra, får ni suga lite grann på den karamellen tills all fakta släpps offentligt.

Vi har sökt representanter från ÖFC som avböjt att kommentera eventuella rykten.

LÄS ÄVEN: Sluta byta runt nummer!