KLART: Han ersätter Erik Dahlbeck

Förra veckan kunde Futsalmagasinet rapportera att Örebro SK Futsal hade gjort klart med ett nyförvärv i Erik Dahlbeck från Djurgårdens IF. Detta är givetvis ett tungt avbräck för Djurgården som tappar en av sina mest tongivande spelare, men nu verkar SFL-klubben ha hittat en ersättare.

SFL-nykomlingen har nu presenterat ett nyförvärv och spelaren det handlar om är Dag Granath. Granath är fostrad i Vallentuna BK, där han hade David Bergqvist som tränare på pojknivå. Nu återförenas duon och denna gång i SFL på seniornivå.

LÄS ÄVEN: Här är hela intervjun med förbundskaptenen

Dag Granath. Foto: Djurgårdens IF Futsal

David Bergqvist är nöjd med nyförvärvet och har följande att säga om sin nygamla adept:

– Det känns mycket bra att Dag väljer DIF. Han överensstämmer precis med den spelarprofil vi behöver i truppen och besitter en hög futsal- och fotbollskvalitet. Då många av våra spelare ägnar sig åt både fotboll och futsal känns det häftigt att ha en spelare som enbart satsar på futsal. Dag är en ödmjuk och träningsvillig spelare som dessutom känner stora delar av truppen sedan tidigare.

LÄS ÄVEN: Duo förlänger med IFK Göteborg

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img