RYKTE: Guldmeriterad Göteborgare till Bajen

0

Redan i december tog vår podd, Stolpe In, upp det faktum att Erik Svensson flyttat till Stockholm och inte tillhörde någon futsalklubb. Den förre detta IFK Göteborgsspelaren har stor erfarenhet från både ligaspel och Europaspel med Blåvitt. Kan det vara så att nästa SM-guld vinns i Hammarbys färger?

En källa för Futsalmagasinet berättar att de båda parterna är väldigt nära en övergång, där Svensson skrivs över från IFK Göteborg som han tillhörde förra säsongen. Efter flytten blev det ingen futsal för Erik, förutom Göteborgs sista match mot Mellerud där han dessutom nätade.

LÄS ÄVEN: Uddevallas chanser i Europa

Den hårdjobbande Göteborgaren skulle bli ett ypperligt tillskott till Hammarby som gör sin debutsäsong i SFL.

Sportchef Loke Grahn kommenterar:

– Det stämmer att det finns intresse för Erik, precis som att vi är intresserade av många andra futsalspelare.

Hammarby har sedan tidigare annonserat att Michel Basberber får fortsatt förtroende som huvudtränare. Staben fylls på med Grahn som sportchef och Daniel Blanco som assisterande tränare.

LÄS ÄVEN: Skarp visar glöd