Krounis stannar i Djurgården: ”En av Stockholms bästa futsalmålvakter”

I fredags inledde Djurgårdens IF försäsongen med en träningsmatch mot seriekollegan Norrköping FK. Detta var en match som stockholmarna vann med 3-1 och en som bidrog till segern var Christopher Krounis som stod för ett mål och flera svettiga räddningar.

Nu står det klart att den skicklige målvakten förlänger med nykomlingen.

LÄS ÄVEN: Angelo Vega till Skoftebyns IF?

En nöjd David Bergqvist kommenterar förlängningen på klubbens hemsida.

Kung Krounis är utan tvekan en av Stockholms bästa futsalmålvakter! Han har en gedigen fotbollskarriär bakom sig med bland annat ett SM-silver på juniornivå och dessutom spelat basket på hög nivå. Hög spelförståelse, blixtrande reflexer och både bra fötter och utkast, Krounis kan ibland vara helt omutlig i målet.

Även Krounis är nöjd och pratar förväntningar inför seriestarten.

– Det kommer förmodligen bli lite mer att göra i år, då man kunde bli ganska så sysslolös många matcher förra året. Målsättningen blir att släppa in så få mål som möjligt och att laget ska ta sig till slutspel. Sen därifrån kan allt hända!

LÄS ÄVEN: IFK Göteborg förlänger med sina tränare

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img