Skoftebyn i unik webbsatsning

0

Trollhättan kallas ”Trollywood” i filmsammanhang, efter att Film i Väst haft stora framgångar där. I staden har till exempel filmerna Fucking Åmål, Tsatsiki och Bröllopsfotografen spelats in.

Nu kan ”Inside Skoftebyn” även läggas till i den listan.

Webbserien är en dokumentär där man får en unik inblick i hur det ser ut bakom kulisserna för ”Borgens Charmörer”. Själva serien är skapad av ViktorHFilms, eller Viktor Hermansson som han heter, tillsammans med Skoftebyn Futsal. I arbetet finns även Magnus Lext, bror till Carl Lext, som är med och producerar.

LÄS ÄVEN: Vega klar för ÖSK

I det första avsnittet får vi bland annat höra hur Christoffer Lundh, futsalansvarig i Skoftebyn, prata om hur upplägget i år ser ut. En sak han tar upp i avsnittet är att man har implementera ett nytt försvarsspel och anfallsspel. Vi får också hänga med på fotografering, träning och träningsmatch mot Oddevold.

Undertecknad har redan sett det första avsnittet och kan starkt rekommendera att det är värt att titta på. Första avsnittet släpps klockan 16 under onsdagen, så håll utkik!

LÄS ÄVEN: Från Mellerud – till Skoftebyn