Färgelanda hemmaslog Diaspora

Förra säsongen föll Uddevallaklubben FC Diaspora på målsnöret när FC Lidköping United knep kvalplatsen framför dem. Inför denna säsong har laget gått ut med en uttalad elitsatsning som ska föra laget mot en SFL-kval. Trots detta så har laget redan nu kört på ett väghinder.

I den andra omgången spelade Diaspora mot Färgelanda IF, och de 288 åskådarna som hade hittat till Färgelanda Sporthall, skulle visa sig vara ett starkt stöd för hemmalaget som kunde vinna med 4-2. Denna seger betyder också att Färgelanda går upp i serieledning.

Matchfakta

Division 1 Nordvästra Götaland

Färgelanda IF – FC Diaspora 4-2 (1-2)

Målskyttar, Färgelanda IF: Erik Andreasson 2, Mattias Petersson, Jesper Karlsson

Målskyttar, FC diaspora: Jeton Krasniqi 2

LÄS ÄVEN: Robert Bagger siktar på spel i landskampsreturen

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img