EM är igång – och du kan vara delaktig!

De som är inbitna futsalfantaster känner säkerligen igen namnet Doug Reed. Den engelska landslagsmannen har spelat i länder som Spanien, Cypern och Serbien. Han har också agerat coach och skriver även blogginlägg på sin hemsida.

Inför EM har han startat futsalpredictor.com, en hemsida där man kan försöka förutspå hur mästerskapet kommer sluta – helt gratis! Flertalet priser utlovas till olika vinnare, för att sprida kunskap och intresse för sporten.

– Idén är att uppmuntra människor att följa mästerskapet, då de är intresserade av resultatet i matcherna, vilket skapar mer intresse kring futsalen. Vi växer snabbt vad gäller antalet spelare, men det finns fortfarande ett bristande intresse kring sporten och våra stjärnor. Jag hoppas med detta initiativet kunna attrahera mer människor till sporten, som kan bidra till att vidare utveckla sporten, säger Doug Reed i en kommentar till Futsalmagasinet.

För att folk skall börja prata om sporten kring vänner och gemenskaper kan man skapa egna privata ligor där man kan tävla mot varandra.

De som vill stödja initiativet får mer än gärna registrera sig gratis på FutsalPredictor.com, och följa det hela på sociala medier (YouTube, Facebook, Twitter och Instagram).

Oavsett om du väljer att gå in på FutsalPredictor eller inte, önskar vi att ni alla njuter av kommande EM, som kommer att sändas på Viaplay.

MISSA INTE: Oraklet tippar slutspelet

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img