TV: Vaseghpanah sätter tre baljor i VM

På lördagskvällen spelas damernas SM-final och då får vi veta om Lindahl FF vinner sitt tredje raka guld, eller om Falcao FC bryter den dominans som de svenska mästarinnorna har haft de två senaste säsongerna.

Dessa två lag har en historia med jämna matcher mot varandra och många har sett de som Sveriges två bästa futsallag. Trots stor rivalitet så valde Lindahl och Falcao att ingå i en allians förra året när de åkte ner till Spanien för att försvara de blågula färgerna i det inofficiella världsmästerskapet, som de också tog brons i.

I videon nedan får du se när Falcaos Nazanin Vaseghpanah sätter en fin balja mot Spanien. Blir det likadant på lördag?

I den andra videon får vi se när Vaseghpanah gör segermålet mot Frankrike.

Det tar inte slut där utan vi bjuder även på en video där hon får bjuda Rysslands målvakt på korv i bronsmatchen som Sverige vann.

LÄS ÄVEN: Damlandslagets ledarstab börjar ta form

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img