Sandefjord vann Eliteserien – slog de regerande mästarna

Den svenska säsongen är slut sedan tidigare där IFK Uddevalla för andra året i rak tog hem det svenska mästerskapet. I vårt grannland Norge spelades nyligen de avslutande omgångarna i Eliteserien som skulle bli en uppgörelse mellan de regerande mästarna Sjarmtrollan IL och Sandefjord Futsal.

Sandefjord kom till matchen som serieledare med två poäng ner till Sjarmtrollan fast med en match mer spelad, så förutsättningen inför matchen var att Sandefjord vid seger vinner ligan.

Denna uppgift som Sandefjord stod inför hanterade de med bravur och kunde därmed vinna med 4-2 efter mål av Niklas Espegren, Martin Christiansen, Markus Northeim Cham och Marius Anthonisen. Sjarmtrollans mål gjordes av Gaute Nilsen Fossli och Milos Vucenovic.

Målen från matchen finner du i videon nedan.

LÄS ÄVEN: IFK Uddevalla kan få Champions League-kval igen

 

 

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img