Hammarby presenterar ny sportchef

Säsongen är slut sedan tidigare men det betyder inte att klubbarna ligger på latsidan. Redan nu har flera SFL-klubbar börjat basunerat ut nyheter om kontraktsförlängningar och annat som händer i respektive föreningar, och nu har Hammarby IF tillkommit i den skaran.

Under onsdagseftermiddagen presenterades en ny sportchef efter Loke Grahn som lämnar den posten. Ersättaren blir Jocke Eriksson från Söder Futsal, som liksom Hammarby är hemmahörande i stadsdelen Södermalm.

– Det var såklart väldigt roligt att få frågan om att bli sportchef i en SFL-klubb. Att frågan dessutom kom från Hammarby gjorde att det var enkelt för mig att tacka ja. Jag känner många av ledarna och spelarna i laget och vet att laget har en stor potential att bli ett topplag i SFL. En annan bidragande orsak är den magiska stämning som Bajens publik skapar på hemmamatcherna, säger han till klubbens hsida.

Eriksson var med i uppstarten av Söder Futsal som han även har varit tränare och ordförande i. Trots klubbytet så kommer han att vara kvar i styrelsen i Söder.

LÄS ÄVEN: IFK Göteborg förlänger med landslagsspelaren

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img