AVSLÖJAR: Målskytten fortsätter i SFL – trots degraderingen

ÖSK Futsal har varit aktiva på transfermarknaden efter att man åkt ut i kvartsfinal mot mästarna IFK Uddevalla. Förutom tränartrion Holmqvist, Nilsson och Huerta har laget förlängt med sex nyckelspelare och värvat in Adam Friis.

Klubben skall bland annat varit intresserade av Gabrijel Matanovic, som valde att fortsätta i sitt Lidköping United. Även Fehim Smajlovic skall ha varit en spelare som varit intressant för ÖSK, där man enligt Futsalmagasinets källor kommit långt i förhandlingarna. Smajlovic valde sedermera att gå till de svenska mästarna IFK Uddevalla.

MISSA INTE: Landslagsmålvakten förlänger

En spelare som uppges vara klar för Örebrolaget är Henrik Lara Rodriguez, som gjorde 13 mål för sitt Skövde föregående säsong. Skövde slutade som bekant sist i serien, där man hade stora problem att få ihop lag till matcher.

Henrik Lara Rodriguez, bild från sin tid i Skövde. Foto: Skövde Futsal.

Nyförvärvet förväntas presenteras inom kort av klubben. Sportchef i ÖSK Futsal, Christoffer Wickman, är fåordig:

– Jag har inga kommentarer om spelare som vi uppges ha förhandlat med, eller spelare som vi gjort klart med.

LÄS ÄVEN: ”Jag vill hjälpa spelarna att få ut sin maximala potential”

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img