Succétränaren fortsätter i Nacka Juniors: ”Det känns riktigt bra”

Nacka Juniors tog hela Sverige med storm under den förra säsongen när man knep andraplatsen i SFL Norra. När de sedan också slog ut IFK Göteborg Futsal var succén ett faktum.

I semifinalen väntade IFK Uddevalla Futsal, som senare skulle gå och vinna SM-guldet. Uddevalla var dock numret för stort, och Nackas resa slutade där. Men hyllningarna till Nacka Juniors öste in från alla håll, och man hade bjudit på en riktigt sevärd futsal hela vägen fram.

LÄS MER: Duo ska leda FC Rosengård under den kommande säsongen

Nu laddar laget om inför nästa säsong, och en riktigt viktig pusselbit har fallit på plats för laget från Nacka. Huvudtränaren Eldin Kozica blir kvar på sin post.

– Det känns riktigt bra att få bygga vidare och utveckla det vi påbörjade förra året. Nästa år kommer bli riktigt tufft, både med tanke på ihopslagningen av södra och norra serien, samt att våra motståndare kommer se oss på ett helt annat sätt än inför förra säsongen. Vi ska dock se till att komma väl förberedda för att på bästa möjliga sätt hantera de utmaningar vi kommer att stå inför, säger Kozica till Futsalmagasinet.

LÄS OCKSÅ: Mästarlagets målvakt klar för Djurgården

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img