Örebro förlorade gruppfinalen – får spela bronsmatch

Under gårdagen spelade Örebro FC sin första match i Nordic Futsal Championship som slutade med seger. På lördagseftermiddagen var de tillbaka på planen och denna gång stod KaDy Futsal för motståndet i en renodlad gruppfinal i grupp 2.

KaDy som vann sin första med 9-1 skulle visa sig vara en svårknäckt nöt som sätter standard direkt med mycket bollinnehav. Det försvarande Örebrolaget tvingas kapitulera tidigt och det är KaDy som äger stora delar av första halvlek.

Trots att Örebro lyckas flytta fram sina positioner i andra halvlek så är det KaDy som har matchen i sin helhet. Örebro lyckas få in ett tröstmål i en match som KaDy vinner med 6-1. Detta innebär att närkingarna får spela match om tredje pris på söndag. KaDy får i sin spela om guldet.

Matchfakta

Nordic Futsal Championship

KaDy Futsal – Örebro FC 6-1

Målskyttar, Örebro: Fredrik Johnson

MISSA INTE: Här ser du samtliga matcher i Nordic Futsal Championship

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img