Örebro värvar från rivalen: ”Det känns bra att vara tillbaka”

Under tisdagen presenterade Örebro FC Linus Palmqvist som blev klubbens första nyförvärv för säsongen. Nu har fjolårets silverlag även gjort klart med sitt andra nyförvärv som hämtas in från Örebro SK Futsal, nämligen Ahmad Fawaz.

Örebro FC värvar – och tappar

Fawaz värvades till ÖSK Futsal inför förra säsongen och bidrog med två mål i SFL Norra och fick se sitt lag sluta på en tredjeplats i serien. Inför kommande säsong så förlängde han med ÖSK, men blev sedan utlånad till ÖFC under Nordic Champions Cup.

Detta verkar ha gett mersmak då han även i vinter kommer att bära den svarta tröjan, något som han gjorde redan säsongen 2015/16.

– Det känns bara bra att vara tillbaka, det är nästan samma gäng som tidigare när jag spelade i ÖFC, säger nyförvärvet till ÖFC:s hemsida.

Han delar med sig om sina tankar om den kommande säsongen.

– Jag tror årets säsong kommer bli väldigt intressant, i synnerhet nu när det är en nationell rak serie utan slutspel och som pågår ända till slutet på mars. Min uppfattning är att vi har både kvalité och kvantitet i laget, dessutom är det bra stämning i laget, så jag tror att vi kommer gå väldigt bra i år!

LÄS ÄVEN: Han blir förbundskapten för P19-landslaget

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img