ÖSK Futsal spikade truppen med nyckelspelarens bror

Örebro SK Futsal har nu spikat den trupp som ska försvara de svart-vita färgerna i SFL denna säsong. Sista spelaren som tar plats i truppen blir Herish Kuhi, som inte oväntat är storebror till landslagsmeriterade Dana Kuhi.

Kuhi den äldre har en gedigen fotbollskarriär som rymmer spel i både allsvenskan och superettan med Örebro SK i synnerlighet. Han har också representerat BK Forward, Bodens BK och Syrianska FC.

LÄS ÄVEN: Futsaloraklet tippar botten i årets SFL

– Vi får ett fullblodsproffs som kan hjälpa både laget och spelare framåt. Med många år som skyttekung i fotboll ser vi fram emot att se hans målnäsa även i futsalsammanhang, säger tränaren Fredrik Holmquist till ÖSK:s hemsida. Han fortsätter:

– Herish har många allsvenska matcher bakom sig för ÖSK men är relativt ny i futsalsammanhang, men han har visat på träningarna i veckan att han snabbt anpassar sig, då han fångar upp både touch, teknik och taktik likt en svamp.

I och med Kuhis signatur så är ÖSK:s trupp spikad, något som Christoffer Wickman, sportchef i ÖSK är nöjd med.

– Den trupp vi har på plats i dag är den bästa som ÖSK någonsin haft, anser jag, däremot är det som sagt många nya och stor rotation och det kommer säkert ta tid innan spelet sitter där. Vi är ödmjuka inför årets SFL-säsong och tar en match i taget.

Herish Kuhi spelade i premiären mot Nacka, en match som man förlorade efter ett sent avgörande.

INFÖR SÄSONGEN: Ett sammansvetsat ÖSK har fått nytändning

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img