Efter turbulensen – Tina FC tillbaka i division 2

Kommer ni ihåg Tina FC Lidköping? Denna förening med historiska anor från Kroatien, skrev Futsalmagasinet om för ungefär två år sedan. Då handlade det ursprungligen om den satsning som man gjorde med värvningar från FC Linköping United som bara några månader innan var nära att avancera till SFL.

Det positiva skulle sedan bytas ut mot det negativa och det var sedan falangstrider som skulle pryda rubrikerna.

MISSA INTE: Hur kan en människa förstöra en förening som har funnits i 22 år?

Efter detta uppslag så fortsatte de mörka rubrikerna med en WO-match, som resulterade i att man sedan uteslöts ur två serier.

Det var då och nu är Tina FC Lidköping tillbaka i det svenska seriesystemet och division 2 Norra, med familjen Nikola som styrande. Comebacken i division 2 skedde redan 10 november då man förlorade med 4-2 mot Varnhems IF.

Sedan dess har man knutit näven i fickan och spelat ytterligare två matcher där man i sin hemmapremiär spelade 4-4 mot Fröjereds IF. Nu senast besegrade man Deportivo Götene CF med 7-4 vilket är säsongens första seger för Tina FC.

Dessa tre resultat gör att man placerar sig i mitten av tabellen, och på söndag fortsätter alltså division 2 för Tina som tar emot Trollhättan Södra FC.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img