Ektorp-trion till SFL – förstärker Örebroklubbarna

0
Montage. Foto: Krister Melin

Inklusive helgens matcher så återstår det fyra omgångar innan grundserien i Svenska Futsalligan är över, men trots detta så pågår det olika kamper runt om i tabellen. Bland annat om vilket lag som kommer att ta sista slutspelsplatsen, men även vilka lag som kommer att knipa nån av av de fyra förstaplatserna vilket kan ha stor betydelse i ett slutspel.

I det förstnämnda scenariot så innehar Örebro FC just nu den sista slutspelsplatsen där bland annat Norrköping FK skuggar bakifrån med fyra poäng upp till dem. Nu väljer närkingarna att stärka upp truppen och man väljer att hämta från division 1.

Slutspelsjagande Örebro FC lånade som sagt in Ignatius Malki från division 1-klubben Ektorp FK i slutet av förra året. Nu får han sällskap av lagkamraten Paul Chamoun som debuterade i Örebros segermatch mot AFC Eskilstuna.

Chamoun gjorde även en kort sejour i SFL förra säsongen när han var utlånad till Strängnäs FC som nådde SM-slutspelet.

Bröderna väljer rivalen

Örebro FC är dock inte det enda Örebrolaget som väljer att förstärka nu inför slutskedet av säsongen. Rivalen Örebro SK Futsal som ligger i toppen av SFL har i sin tur valt att plocka in Slaven och Drazen Novoselac, även dem från Ektorp FK.

Slaven Novoselac gjorde precis som Paul Chamoun en kort sejour i Strängnäs FC förra säsongen.

Bröderna Novoselac debuterade under fredagskvällen när ÖSK Futsal mötte Strängnäs FC, en match som slutade 5–5.