Skyttekungen lämnar ÖSK Futsal

0
Foto: Krister Melin

Futsalmagasinet har tidigare uppmärksammat att den regerande SM-tvåan Örebro SK Futsal får klara sig utan målfarlige Maicon Tauan som lämnar efter en säsong.

Nu kommer nästa tråkiga besked för ÖSK Futsal som också får klara sig utan skyttekungen Adnan Cirak.

Adnan Cirak värvades till ÖSK Futsal från Strängnäs FC och under säsongen vann han skytteligan i SFL med 53 mål vilket också var tredje säsongen i följd som han vann den titeln. I slutspelet mäktade han med totalt 13 mål där han bland annat gjorde fem mål i SM-finalen.

MISSA INTE: 13 spelare förlänger med Hammarby

Nu får ÖSK Futsal alltså klara sig utan den målfarlige spelaren och Victor Huerta, futsalansvarig i ÖSK säger följande.

– Vi har verkligen gjort allt vi kan för att behålla Adnan men tyvärr har vi inte lyckats. Det är klart att en spelare av Adnans kaliber som spottar in mål år efter år är eftertraktad, säger han till klubbens hemsida och fortsätter:

– Vi vill rikta ett stort tack till Adnan för hans prestationer den gångna säsongen såväl på plan som utanför. Adnan är ett proffs ut i fingerspetsarna och vi är glada och tacksamma att han tillhört ÖSK den gångna säsongen och vi hoppas att det inte är sista gången Adnan drar på sig ÖSK-tröjan.

LÄS ÄVEN: Här är nästa steg för Strängnäs

LÄS ÄVEN: Positivt och negativt besked för ÖSK Futsal