Klart: Färgelanda värvar från Oddevold

Färgelandas nyförvärv är fyra till antalet, men ytterligare ett par kan gott läggas till på den listan. Samtidigt öppnar klubben för en kommande silly-bomb.

Vi jobbar för fullt på nyförvärv och har några mycket bra och intressanta namn, men än så länge är inte allt klart. Men som sagt förhoppningsvis så kan det komma någon bomb, berättar Linus Karlsson, lagledare i Färgelanda, som har tillgång till en stor och slagkraftig trupp.

Förra säsongen var det även tänkt att Emil Niklasson från IK Oddevold skulle spela för föreningen, men då stoppades han av fotbollsklubben från Uddevalla

– Vi får även räkna Emil Niklasson från Oddevold som ett nyförvärv. Nu har han fått klartecken från Oddevold att delta i futsal, förra året nekade de han spel på grund utav skaderisken.

Samtidigt berättar ”Fiffens” representant att man har behållit alla sina spelare inför denna säsong.

Vi har inga spelare som spelar i futsal med någon annan klubb. Alla som tillhör Färgelanda spelar även futsal för klubben.

Som vi skrev i förra veckan så laddar Färgelanda för spel i division 1 norra, där första matchen blir att möta Vivalla Star IF från Örebro på bortaplan.

Färgelandas nyförvärv:

  • Felix Ljung, IK Svane
  • Jesper Ottosson, Högsäters GF
  • Andreas Olsson, Munkedals IF
  • Tommy Olsson, Munkedals IF
  • Emil Niklasson, IK Oddevold

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img