Övertygande seriesegrar för Stockholmslagen

Både Hammarby IF Futsal och Djurgårdens IF Futsal är seriesegrare i respektive division 1-serier. Lagen har varit dominanta och klara seriesegrare med god marginal bakåt.

Före nyår analyserade Futsalmagasinet Djurgårdens samt Hammarbys respektive division 1-serier. Redan då var vägen utstakad för Stockholms-klubbarna som ledde bekvämt, med flera matcher kvar att spela.

För Djurgårdens del har vägen mot serieseger varit relativt bekväm och inte förlorat en enda match. De blå-randiga fixade till och med ett sjukt målrekord mot IFK Söderhamn.

Hammarbys resa har varit minst lika bra, men laget har en förlust på kontot. I övrigt har man en mycket fin målskillnad, men det som utmärker gänget från Söder är den fina publiksiffran. Ett snitt på 584 åskådare i Eriksdalshallen är inget annat än fantastiskt.

Nu väntar ett ovisst kval för lagen, som kan komma att möta varandra i kvalet till SFL. I Futsalmagasinets podd, Stolpe In, avverkas alla detaljer kring kvalet. Men en av motståndarna kan vara Jokkmokk, som nästan är klara för SFL-kval.

LÄS ÄVEN: Detta lag får kvala i SFL södra – enligt Futsalmagasinets Tobias Granberg

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img