Bronshjältarna: ”Inte varje dag man kan höja intresset för damfutsal som vi gjort”

0

De svenska damerna, som under den förra veckan kammade hem ett brons i ett inofficiellt världsmästerskap är nu hemma i Sverige igen.

Som bekant har bronshjältarna under sin tid i Spanien, där turneringen spelades, styrt Futsalmagasinets Instagramkonto. Nu är tiden slut, och när de under natten till tisdagen landade på svensk mark skrev de ett sista inlägg.

– Vi vill tacka för allt stöd ni gett oss och vi hoppas ni uppskattat vår vecka lika mycket som vi själva gjort. Vi må inte få ett firande inför ett fullt Kungsträdgården den här gången, men vi är oerhört nöjda ändå. Det är inte varje dag man kan höja intresset för damfutsalen som vi gjort under de senaste dagarna och det är något som får oss att somna med ett leende på läpparna inatt, skriver de.

Vi på Futsalmagasinet tycker att det har varit en ära att få ha er på vårt Instagramkonto, och vill rikta det största grattis till er för en riktigt väl genomförd turnering.

LÄS ÄVEN: Tobias BW Granberg var INTE nöjd med det här under turneringen