KLART: Målvaktsbesättning till KFUM

0

KFUM har redan förlängt med flera spelare, bland annat Blend Ali Osman som medverkade på landslagslägret i Uddevalla. Nu har man värvat en målvakt som man hoppas kunna förstärka laget nästa säsong.

Det handlar om Eric Stillersson. Han beskrivs som en reflexsnabb målvakt som också lyfter sina medspelare. En positiv inställning och ständigt pushande gör att han sällan viker ner sig.

Eric kommenterar sin påskrift för KFUM till lagets Facebooksida:

– Det känns såklart väldigt roligt. Att få representera KFUM Linköping är ärofyllt. Det är en bra trupp med skönt tugg. Att vara med från start denna säsong och fortsätta jobba hårt är sporrande, jag är helt övertygad att jag ihop med målvaktskollegan Amir ständigt kommer pusha varandra framåt i utvecklingskurvan.

Även huvudtränare Kim Gama kommenterar:

– Känns bra! Eric tränade med oss en hel del förra året och visade att han är redo för KFUM Linköping Futsal. Han kom in i laget och gav Amir det stöd och konkurrens som vi saknade. Vi ser fram emot att jobba med Eric från start den här säsong.

LÄS ÄVEN: Målspottare till Göteborg

Dessutom passar man på att förlänga med Amir Besic. Amir, som beskrivs som rutinerad och trygg säger såhär till lagets Facebooksida om förlängningen:

– De känns mer spännande än på länge, med ett sånt avslut som förra året hoppas jag att vi fortsätter i samma spår. Ett riktigt gött gäng att spela futsal med och så hoppas jag att vi får tillbaka ”Stjärnan Kerar” plus några till så blir vi riktigt farliga i år om jag får tro mitt.

Kim Gama återigen:

– Jag väldigt glad! Hjärtat i laget. Amir håller alltid oss vid liv i de tuffa stunder och när vår defensiv hackar. En mycket bra målvakt och ledare som lyfter laget. Med rutin från ett par säsonger i SFL, där han har levererat år efter år är han vår trygghet. Vi ser fram emot att jobba ytterligare en säsong med Amir!

LÄS ÄVEN: Brasse eller italienare till SFL?