KLART: GAIS värvar Mahdi

Futsalmagasinet kunde tidigare avslöja att Haval Madhi, i och med sin flytt från Örebro till Göteborg, var aktuell för futsalspel i GAIS. Nu har parterna kommit överens, vilket betyder att Madhi under kommande säsong kommer spela för de grönsvarta.

LÄS ÄVEN: GAIS värvar skyttekung

Patrik Persson kommenterar till Futsalmagasinet:

– Haval Mahdi är från vår stad, men har bott i Örebro senaste två åren. Där har han skaffat sig mycket rutin från SFL. Så sent som i våras spelade han semifinal med ÖSK.

– Jag upplever honom som en fysiskt stark spelare med hög arbetskapacitet som kan användas både som pivot och balansspelare. GAIS Futsal känner sig mycket stolta över att ha knutit denna hemvändare till vår förening. Han kommer bidra mycket med sin färska rutin från SFL-spel.

GAIS har sedan tidigare värvat bland annat Haidar Bejan från IFK Göteborg.

LÄS ÄVEN: Är futsal ingen sport?

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img