Michel Basberber om premiärmatchen: ”Lite tagna på sängen”

0
Foto: Norrköping FK

Det var uppladdat för fest när Hammarby IF i sin första SFL-match någonsin tog emot Norrköping FK hemma i Eriksdalshallen. De 170 åskådarna som hade hittat till hallen fick dock se östgötarna förstöra premiärfesten när hemmalaget besegrades med 5-3.

Hammarbytränaren Michel Basberber kommenterar premiärmatchen på klubbens hemsida.

LÄS ÄVEN: Hammarby IF värvar från grannklubben

– Vi blev lite tagna på sängen av ett duktigt Norrköping, som kom med ett högt tempo. En riktigt dålig halvlek gjorde att vi fick en tung uppförsbacke, men laget visar bra moral. Vi tar över mer i andra halvlek och kommer nästan ikapp på slutet. En bra väckarklocka för oss nu när vi är i SFL, där allt går mycket snabbare och är tuffare. Vi tar med oss de sista 20 minuterna och ser fram emot nästa match mot Örebro.

I Norrköpingslägret var det desto gladare miner. Muffe Bajraktarevic hade följande att säga:

– Vi hade bra kontroll på hela matchen. Framförallt gjorde vi det riktigt bra defensivt, och just det är nåt vi har jobbat väldigt hårt med. Defensiven var vår akilleshäl förra säsongen, där vill vi vara bättre den här säsongen, säger han till Norrköpings Tidningar.

LÄS ÄVEN: Mästarna gjorde ingen besviken – vann i hemmapremiären