Örebro FC förnedrat av Falcao: ”Man skäms ju – så jävla tråkigt att se”

Örebro FC har en stark säsong i ryggen och kunde tidigt säkra sin plats i kvartsfinalerna. Men den senaste tidens resultat visar inte direkt på någon slutspelsform.

Visserligen kunde man säkra seriesegern i och med att Örebro SK föll mot Hammarby, men att säkra seriesegern med en 1-6-förlust mot tabelljumbon Falcao var väl inte det roligaste sättet att fira på.

– Jäkligt skönt att ÖSK tappade mot Hammarby så att vi inte har pressen på oss nästa helg. Då kan vi pusta ut, säger tränaren Christoffer Skoog till NA och lägger till:

– Men dagens match. Man skäms ju. Det var ingen som visade någon vilja. Ingen som blev arg. Humöret i omklädningsrummet, när vi låg under med 4–0 i paus, var ”jaha, nu går vi ut och kör igen…”. Det var ingen stake i någon. Trots att vi i det läget behövde en pinne till var det ingen som ens rynkade på ögonbrynen. Det var så jävla tråkigt att se. Usch!

LÄS MER: Nervig avslutning när Blåvitt säkrade en slutspelsplats

Segern var desto viktigare för Falcao, som därmed lämnade nedflyttningsplatsen. Men inställningen var enligt Skoog ett stort fall bakåt, och det hoppas han aldrig behöva se igen.

– Ja, det var ingen som ville ta ett extrasteg i onödan i dag, ingen som jobbade för varandra. Jag vetefan hur vi ska ändra på det här när vi väl kommer till slutspelet sedan. Det är inte alls om klarar att bara slå på igen, det kan jag lova dig. Det var hemskt att se i dag. Jag blev så jävla irriterad i andra halvlek, och jag försökte snacka lite i omklädningsrummet efter matchen, men det är bara ”ah, vi tar nästa match”.

Trots allt blev det till slut en imponerande serieseger för Örebro, som därmed kommer att ställas mot fyran i SFL Norra. Vem det blir är inte helt klart, utan kommer att avgöras i den sista omgången när Torslanda tar emot Skoftebyn. Men klart är att Skoftebyn har ett stort försprång.

– Det ser ju ut som om IFK Göteborg blir trea, och därför var seriesegern svinviktig för oss. Vi vill hellre möta Skoftebyn. Även om alla lag är bra på sitt sätt så föredrar jag dem före IFK Göteborg, säger Skoog.

LÄS MER: Legiec med drömdebut för IFK Uddevalla

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img