Finska grundserien avslutad – så spelas kvartsfinalerna

Den svenska futsalsäsongen är sedan tidigare över och nyligen vann Sandefjord Futsal norska Eliteserien framför de Sjarmtrollan som besegrades i en ren seriefinal, men den nordiska futsalsäsongen är inte helt över.

Finska ligatabellen

I helgen spelades den avslutande serieomgången i finska ligan där slutspelsplatserna skulle spikas och följande lag kvalificerade sig för slutspelet: KaDy, Sivi FS, Leijona Futsal, GFT, SoVo, Ilves FC, FC Kemi och Mad Max.

Slutspelet inleds kommande helg med kvartsfinalspel som kommer att spelas som ett dubbelmöte med speldatum 17 och 18 mars. Kvartsfinalerna lottas efter vilken ranking respektive lag har och den slutgiltiga lottningen hittar du nedan.

 

Kvartsfinal

KaDy – Mad Max

Sievi FS – FC Kemi

Leijona Futsal – SoVo

Golden Futsal Team – Ilves FC

LÄS ÄVEN: Tobias Granberg är tillbaka med en ny krönika

 

 

 

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img