Matanovic har gjort sitt val – lämnar Skoftebyn

0

Föregående säsong blev en dyster sådan för Skoftebyns IF som blev jumbo i Svenska Futsalligan, vilket var en klar försämring mot fjärdeplatsen som man knep säsongen innan.

Trots den sportsliga misären så blev det ingen nedflyttning till division 1 då upp och nedflyttningen slopades som en följd av pandemin.

MISSA INTE: Stallarholmen värvar från rivalen

Nu kan man istället se fram emot att jaga revansch den kommande säsongen, men det står nu klart att man får göra den resan utan Gabrijel Matanovic som har valt att vända hem till FC Lidköping United i division 1.

Matanovic kom till Skoftebyn under föregående säsong där han återförenades med förra United-kamraten Kristijan Nikolla. Där noterades han för 5 matcher i SFL.

Nu blir det alltså en återkomst till Lidköping United som har stått för en pigg försäsong med flera landslagsmeriterade nyförvärv. För Matanovic var beslutet inte helt självklart.

– Det var ett ganska så svårt beslut då jag trivdes väldigt bra i Skoftebyn. Men är det något år man ska spela i Lidköping United så är det i år med tanke på den nya tränaren och alla nya bra spelare, säger han till Lidköpings hemsida.

LÄS ÄVEN: Hammarby startar damlag