TV: Dan Mönell efter vinsten mot Torslanda IK

2

En glad Dan Mönell mötte Futsalmagasinets Tobias BW Granberg efter mötet mot lokalrivalen Torslanda IK. En match där Mönell smällde till med fyra mål och var ett riktigt stort hot så fort han fick bollen.

Mönell var en av de fem IFK-spelarna (Solberg, Asp, Chekroun, Rossi samt Mönell) som blev uttagna till landslaget och kvalet till EM, där man tyvärr förlorade en match och vann en. Detta ledde till att landslaget tyvärr inte får spela EM denna gången heller.

Dock påstår Mönell att erfarenheten var väldigt positiv och medförde att man spelade så bra som man gjorde mot Torslanda, där passningstempot var riktigt högt.

Granberg och Mönell får även chansen att skämta lite med Mathias Etéus i slutet av klippet, som numera skriver för Futsalmagasinet.

2 KOMMENTARER

Det går inte att kommentera på denna artikel.