Heta känslor i andra avsnittet av Inside Skoftebyn

0

Som Futsalmagasinet tidigare har berättat satsar Skoftebyn hårt i år på att bygga sitt varumärke i år. Ett av initiativen är ”Inside Skoftebyn – Borgens Charmörer” där vi får följa med laget bakom kulisserna.

Under det första avsnittet fick vi se flera sekvenser inför säsongen, bland annat när man pratade lite kring sitt nya spelsystem, hur man tränar och spelar träningsmatch mot Oddevold.

LÄS OCKSÅ: Svajig seger för Borås

I det andra avsnittet, som kommer att släppas onsdag klockan 16.00, får vi återigen hänga med charmörerna. I avsnittet har det tagits ett hopp fram i tiden, närmre bestämt till seriepremiären.

Tränare Christoffer Lundh fick stort utrymme i första avsnittet, i andra avsnittet får vi istället höra mer från tränare Daniel Andersson och lagkapten Krister Andersson.

Duon Christoffer Lundh och Daniel Andersson tog inför säsongen ett steg åt sidan, för att fokusera på tränarrollen, vilket bland annat Krister Andersson tar upp i avsnittet. Vidare får vi hänga med dem i seriepremiären mot Gais. Förutom sekvenser från matchen ges tittaren en inblick i hur halvtidssnacket kan låta, samt en liten het diskussion mellan två spelare i Gais och Skoftebyn.

LÄS ÄVEN: Vinst för Göteborg i premiären